Niveko pools

Om Niveko 

Niveko s.r.o. är ett anrikt poolföretag med över 20 års erfarenhet inom pooltillverkning, Niveko med sina 70 kvalificerade anställda tillverkar mer än 450 pooler per år.

Under Nivekos långa tid på marknaden har bebyggt upp ett förtroende och popularitet hos sina kunder runt om i europa, vilket är tack vare Nivekos ständiga förnyande med att använda den nyaste teknologin och genom att ständig hålla sig uppdaterade med dem senaste trenderna. Niveko har genom sitt engagemang blivit en symbol för kompromisslösa kvalitets pooler på den globala marknaden. 

Nivekos stora produkt portfölj inkluderar en rad olika pooler så som: TOP LEVEL skimmer poolerna  med en av de högsta vatten nivåerna, Niveko är även kända för sina olika lösningar på owerflo pooler vilket har blivit den dominerande pool typen i Nivekos sortiment genom åren. 

Den klassiska Basic overflow poolen byggs med rännor runt poolen och dessa täcks med plastgaller eller med stengaller. Niveko tillhanda håller även mer stilrena alternativ såsom INFINITY overflow som passar sig bäst i områden med nivåskillnader. Sedan finns det även den mer individuella ADVANCE lösningen med limmade stenar istället för galler, eller den mer minimalistiska och stilrena Evolution designen där övergången mellan poolen och omgivningen är så liten som möjligt för att ge en spegellik yta. UNDERFLOW OVERFLOW poolen är en ny typ av pool från Niveko som ger en bild av att vattnet försvinner längst sidorna i poolen. 

För mer information om Niveko och dess produkter besök den officiella hemsidan: www.niveko-pools.com 

Niveko är endast tillgänglig i Göteborgsbutiken! Kontakta Martin 031-15 16 77 för mer information.

Våra samarbetets

Partners