Niveko pools

Om Niveko 

Niveko s.r.o. är ett anrikt poolföretag med över 20 års erfarenhet inom pooltillverkning, Niveko har 70 högt kvalificerade anställda och de tillverkar mer än 450 pooler per år.

Under Nivekos långa tid på marknaden har företaget byggt upp ett förtroende och stor popularitet hos sina kunder runt om i hela Europa. Detta har de lyckats med tack vare Nivekos ständiga förnyande och användning av den senaste teknologin. De håller sig dessutom ständigt uppdaterade enligt de senaste trenderna. Niveko har genom sitt engagemang blivit en symbol för kompromisslösa kvalitetspooler på den globala marknaden.

Företagets stora produktportfölj inkluderar en rad olika pooler som till exempel TOP LEVEL skimmer poolerna med en av de högsta vattennivåerna på marknaden. Niveko är även kända för sina olika lösningar på overflow-pooler vilket har blivit den dominerande pooltypen i Nivekos sortiment genom åren. Den klassiska Basic overflow-poolen byggs med rännor runt poolen och dessa täcks med plastgaller eller med stengaller.

Pooltillverkaren tillhandahåller även mycket stilrena alternativ såsom INFINITY overflow som gör sig riktigt bra i områden med nivåskillnader. I sortimentet hittar du även den mer individuella ADVANCE lösningen med limmade stenar istället för galler, eller den mer minimalistiska och stilrena Evolution designen där övergången mellan poolen och omgivningen är så liten som möjligt för att ge en spegellik yta. UNDERFLOW OVERFLOW poolen är en ny typ av pool från Niveko som ger en bild av att vattnet försvinner längs sidorna i poolen.

För mer information om Niveko och deras fantastiska produkter besök den officiella hemsidan: www.niveko-pools.com 

Niveko är endast tillgänglig via Göteborgsbutiken! Kontakta Martin 031-15 16 77 för mer information.

Våra samarbetspartners