Vårt utbud av pooler

Köp en pool som passar dig

Poolkemisten erbjuder ett brett sortiment av pooler av hög kvalitet med olika former och storlekar. Skräddarsy ditt poolbygge så det passar din tomt och din familjs behov. Du som kund kan alltid besöka oss i våra butiker och få tips och råd gällande service och skötsel av din pool. Vi har höga krav när det kommer till pooler och beställer våra pooler och pooltillbehör från tillverkare med en lång erfarenhet inom branschen. Tveka inte att ta kontakt med Poolkemisten när du ska köpa pool, vi finns där för dig i ur och skur men speciellt i sol och bad! Vill du ha en enkel helhetslösning kan du gärna ta en titt på våra kompletta poolpaket.

Pool ovan mark – en snabb väg till bad

Drömmer du om en pool men har en liten trädgård? Inga problem. Ovan mark pooler är smidiga och lättinstallerade pooler som passar för mindre tomter och trädgårdar. Med en ovanmarkspool får du mycket pool för pengarna. Det är en prisvärd lösning som kommer uppskattas av hela familjen. Här kan hela familjen bada och leka!

En pool ovan mark levereras komplett med poolpump, sandfilter och stege. Ovan mark poolerna är runda och finns i olika storlekar. De har en antracitgrå utsida som passar till de flesta huskulörer och smälter in fint i din trädgård. Vill man göra något annorlunda så kan man även klä utsidan med panel eller bambumattor för en mer naturlig look. Dessa hållbara och klassiska utomhuspooler kommer ge dig mycket glädje under varma sommardagar!

Bygg en oas för familjen med en nedgrävd pool

Det som de flesta tänker på när de fantiserar om en pool är just en nedgrävd pool. En pool av det här slaget sänker harmoni till din trädgård och ger ett exklusivt intryck. Med en stenbeläggning eller ett trädäck runt poolen blir helhetsintrycket genomtänkt och inbjudande. Vi har nedgrävda pooler i olika former och storlekar. Den mest klassiska formen är en rektangulär pool, den har flera fördelar då den maximerar poolytan. En rektangulär pool är utmärkt för den som vill motionssimma. Dessutom är det lätt att hitta snygga och dekorativa liners till en rektangulär pool.

Vill du ha något som ger ett mjukare intryck rekommenderar vi våra runda, ovala eller åttaformade pooler. Med dessa kan du bygga en mysig oas för hela din familj att samlas kring under varma sommardagar. Till din pool kan du givetvis hitta ett brett utbud av pooltillbehör såsom stege, sandfilter, pump, inlopp, liner och skimmer.

Thermo pool – ett energisnålt alternativ

Thermoblockpoolen är ett bra alternativ för dig som är händig och vill bygga poolen själv. Den här poolen är relativt enkel att bygga, har en fantastisk värmeisolation och är mycket hållbar. Den kan placeras fristående ovan mark samt helt eller delvis nedgrävd. Därför är en pool med thermoblock ett passande val om du vill bygga in poolen i en lite högre altan eller på en sluttande tomt.

Tack vare en smidig konstruktion går poolen att bygga för hemmafixaren. Blocken sätts ihop för hand snabbt och lätt. De fylls sedan med betong när stommen är färdig. Poolstorleken går på så sätt att anpassa efter tomtens förutsättningar och dina önskemål. Thermoblock och betong är en välbeprövad konstruktion som har en lång livstid.

Isolationsförmågan hos en thermopool är den bästa bland vanliga pooler för hemmabruk. Om du köper till ett bra pooltak och en värmepump kan du bada i poolen större delen av året. Poolsäsongen förlängs och uppvärmningskostnaden för poolen blir lägre.

Våra samarbetspartners