Spabad

Vårt utbud av exklusiva spabad för hemmet

Att kunna njuta av nöje och avkoppling i ett spa är en av de mest tillfredsställande stunderna i livet! Dagens spabad bygger på en lång tradition som började för tusentals år sedan när människor först fann avslappning och välbefinnande i varma mineralkällor. Möjligheten att lämna vardagen och kliva ner i ditt eget spabad är ett verkligt privilegium. Att kunna fly den stressade vardagen till en egen plats för välbefinnande är något man måste kunna göra, ett spabad ger dig en riktigt skön avkoppling i ditt dagliga liv.

Vi är rätt leverantör när du önskar köpa spabad i Skåne till rätt pris och med mycket hög kvalitet. Tveka inte att ta kontakt med Poolkemisten. Vi finns där för dig i ur och skur men speciellt i sol och bad.

Sköna och energieffektiva spabad

Unna dig själv ett spabad som ger dig en lättåtkomlig plats för kontemplation och återhämtning i vardagen. Ett spabad, anpassat för dina behov, är något som du kan nyttja alla dagar i veckan. Lägg dig ner och låt det varma vattnet omsluta dig efter en lång dag eller bjud in vännerna och ha ett poolparty på hemmaplan.

Få investeringar ger så bra avkastning som de man gör i sitt eget välbefinnande. Ett spabad med massage som mjukar upp din kropp med varma vattenstrålar kommer ge dig mer energi och kraft att leva och ta dig an livets utmaningar. Vi har spabad som masserar hela kroppen, från topp till tå!

Fördelarna med spabad är många. Det varma vattnet ökar blodcirkulationen i din kropp och hjälper kroppen återhämta sig bättre från spänningar och stelhet. Vattenstrålarna som masserar din kropp gör att kroppen producerar endorfiner, ditt kroppsegna lyckohormon som gör att du känner dig glad och lugn. Att ta ett varmt massagebad på kvällen gör att du kommer till ro och får lättare att somna.

Spabad för vardag och fest i Skåne

Ett spabad med plats för dina vänner och familj är ett utmärkt sätt att umgås på. Alla våra spabad är utrustade med högtalare vilket gör de passar att ha en trevlig fest i. Stjärnklara och frostiga nätter kan ni sitta där tillsammans långt in på småtimmarna och ha det riktigt mysigt. Året runt, från midsommar till julafton, kan ni ta ett härligt och avkopplande dopp i spabadet.

Vi har spabad som passar för alla olika tomter och plånböcker. Från mindre bad med plats för 2-3 personer till stora spapooler i vilka du kan ta en simtur om du vill. Våra spabad håller för det nordiska klimatet och kommer med lock som gör att ingen värme går till spillo. Köper du ett bad hos oss ingår dessutom en lektion om hur du rengör och sköter ditt spabad på egen hand.

Hemmaspa och vardagslyx

Fundera över vad du skulle vilja ha i anslutning till ditt spabad. Hur du använder ditt spabad mest och bäst är det bara du som vet. Vissa bygger upp en egen hörna för kontemplation och mindfulness. Kanske med träningsredskap och yogamatta nära. Då kan du träna först, ta en snabbdusch och sedan slappna av med bad. Vilket perfekt sätt att både börja och avsluta sin dag!

Andra kanske vill använda sitt spabad för umgänge och bygger en bar i närheten. Ett bad är en festlig höjdpunkt som imponerar på de flesta. Att efter en trevlig middag ta en drink i badet är en sällsamt njutfull upplevelse.

Hur du än planerar att använda ditt spabad så kan vi hjälpa dig hitta den perfekta modellen. Kontakta oss idag så får du rådgivning och hjälp med att välja rätt modell och vi erbjuder alltid både leverans och installation.

Våra samarbetspartners