Pooltillbehör

Pool- och spabadstillbehör

För att du ska kunna njuta av ditt alldeles egna Pool/ spabad på bästa sätt så finns det tillbehör för att förhöja välbefinnandet när du badar. Det finns även tillbehör för att förenkla underhållet av Poolen/spabadet. Vi erbjuder allt från spabar och sittkuddar till dammsugare och spalocksöverdrag.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder produkter av högsta kvalitet till de bästa priserna från Sveriges och världens främsta leverantörer, till exempel från Astral, Pahléns, Gullberg & Jansson och Hayward. Deras produkter har funnits länge på marknaden och är därmed väl testade och har visat sig mycket prisvärda. Poolkemisten har möjligheten att erbjuda ett komplett system från en och samma leverantör eller så sätter vi ihop ett system efter dina önskemål med delar från olika tillverkare. Allt från den enklaste installation med bara en cirkulationspump och ett filter till en mer komplett installation med en övervakad styrning av pump, filter, värmepump, saltklorinator och belysning. Tveka inte att ta kontakt med Poolkemisten när du ska köpa tillbehör, vi finns där för dig i ur och skur men speciellt i sol och bad.

Filtrera

Värmepump pool – för extra sköna bad

På våra breddgrader är det inte alltid som solens värme lyckas värma upp poolen tillräckligt på egen hand och perioden då det är varmt nog brukar vara relativt kort. Investera i en värmepump till din pool så kommer du att få en längre badsäsong med mycket behagligare och jämnare temperatur. Dessutom är det ett mycket ekonomiskt sätt att värma poolen på.

En poolvärmepump fungerar på samma sätt som en värmepump för hus, med den lilla skillnaden att den värmer upp vattnet till din pool istället för inomhusluften eller vattnet till dina radiatorer. Det är alltså en inverter som värmer upp och cirkulerar ditt poolvatten så att det håller sig på en jämn och behaglig temperatur, oavsett om solen skiner eller om det är en lite småkylig sommar.

Även om en värmepump för pool kostar något mer än en traditionell elvärmare så brukar de betala sig på några få år genom att de är långt mer energieffektiva. Våra poolvärmepumpar hör till några av de bästa på marknaden och har en värmeväxlare av titan som även kan användas i pooler som är utrustade med saltklorinator.

Våra samarbetspartners