Din egen varma källa i trädgården för din avslappning och välbefinnande

Mölle x 99 000:- ord: 129 900:-

Mölle är ett spabad för den som vill ha både musik och avkoppling i kombination”

Detta spabad tar er in i världen av musik och jetmassage, upplev skillnaden med kombinationen. Du kan ha en lugn hemmakväll eller en fest, detta spabad klara både utan problem. Den populära planlösningen med två liggplatser uppskatas ofta av par då ingen går utan en plats.

 

Höganäs x 99 900:- ord: 129 900:-

Höganäs är ett spabad för den som vill ha både musik och avkoppling i kombination

Detta spabad tar er in i världen av musik och jetmassage, upplev skillnaden med kombinationen samt av den lugnade effekten av RGB belysningen. Du kan ha en lugn hemmakväll eller en fest, detta spabad klara både utan problem.

 

Kebnekaise x 79 900 :- ord: 99 900:-

Ett spabad för familjen

Detta är ett spabad för familjen som vill ha en stor fotbrunn och mycket plats för både avkoppling och lek och stoj. Inte att glömma är de två högtalarna för att förgylla badandet ännu mer.

 

Kilimanjaro 59 900:- ord: 79 900:-

Ett mindre spabad men med kraft

Kilimanjaro är ett spabad som kan ge samma avkoppling som sina större bröder men i en mindre förpackning. Även i denna modellen får du de dubbla liggplatserna.

 

Mount Everest x 59 900:- ord: 79 900:-

Ett spabad för den med lite plats

Detta är ett spabad som kan ge samma avkoppling som sina större bröder men i en mindre förpackning. Med sin rymliga planlösning av platserna får man en känsla av utrymme trots sina mindre mått.

 

Vänern  249 900:- ord: 319 900:-

För dig som vill ha både pool och spabads upplevelsen samtidigt. I detta delade bad kan ni ha önskad badtemperatur i pooldelen som är anpassad både för motionssim som lek. Ha varmt och gott i spadelen för massage och avkoppling. Kampanjerna  ska gälla tom 31/4 2109