Ett lyx Spabad med All-inclusive som passar utmärkt till sommarstugan eller varför inte på en takterrassen eller balkong mm.

Produktbeskrivning

Inbyggt parasoll och matchande Spa Cover tillverkat i vatten tålig material

Inbyggd cover lift som gör att du enkelt kan ta bort och lyfta ut ditt spalock

Inbyggt fällbara bord perfekt för drycker, spel och mer

Inbyggd kylare för att hålla dryckerna kalla

Integrerad åtkomststeg med handräcken inklude sidokrukor plus lagringsutrymmen inuti varje steg

True Form Kuddar

Justerbara 2 – toniga jets

4 person

Syncrylic ™ Spa Shell

203 x 203 x 86 cm

314 kg / 1189 liter

25 Justerbara Rostfria  jetstrålar

416 lbs. / 187 kg torrvikt

Egen digitala kontroller

Easy Clean Convex 2

Deluxe Weather Shield Cover

EZ Access Water Drain Valve

8 Exteriör LED- kabinettlampor

Valfri inredning LED-belysning

LED Footwell Light

LED – fontän vattenfallet

1 – 3 HP-pump

120/240 volt – 15 amp Styrsystem

1KW / 4KW värmare (kräver elektrisk ansluten till 240, 50 amp)

Specifikationer kan ändras. Måtten varierar +/- 0,5 in.

 

Nu kan du få allt … och mer. Den första i sin klass All-Inclusive ger dig året runt dröm semester som du behåller i din egen bakgård. Börja med ett skyddande väderskydds parasol och spa-skydd samt en stor inbjudande Suite Step-ingång med planter, förvaring och räcke, så upplever du värdet från början. Inuti ska du njuta av perfekt formad lounge och gäststolar, mjuka konturerade huvudstöd, underhållningstabell och inbyggd kylfack.

Allt du behöver.

Denna bubbelpool för 4 personer med fullkropps lounge har 25 justerbara strålar som riktar sig på axlar, ryggmuskler och fötter för en masserande hydroterapi- upplevelse. Njut av komfort kuddarnas nackstöd för att förbättra din avslappning. För underhållning eller avslappning, kan fontänen med bakgrundsbelysning LED-ljus och 8 externa skåplampor göra det perfekta scenariot.

Det slitstarka, lätta Syncryl ™ spa-skalet finns i sex färgkombinationer för att smälta vackert in i  utomhus- eller uteplats miljön. Syncrylic ™ är en proprietär formel som är konstruerad för att vara lättare och mer hållbar än standard akryl. Syncrylic ™ har skapats för att erbjuda det bästa av båda världarna, med det vackra utseendet av akryl, samtidigt som polyetylentens hårda, slagtåliga egenskaper hålls kvar.

Välj den perfekta temperaturen, jethastigheten och belysningssystemet med hjälp av de digitala digitala kontrollerna. Spabadet drivs av en 3 HP-pump. Detta 120V 15 amp spa är en plug and play-modell. Weather Shield Deluxe Super Seal Cover passar in i en djup försänkt mellanlockskåpa för att försegla i värme, förvara skräp och skydda ditt spa för sinnesfrid. Varje spa är försedd med lockspärr klämmor för extra säkerhet. Kom hem till den eleganta Spabad All-Inclusive  ultimat för avkoppling, underhållning och familjen kul.

Just nu 69 900:- Gäller tom 17/7 2019

Reko Pris 79 900:-