Poolkemisten

Startades 1983

Poolkemisten är företaget som säljer pooler, spabad och tillbehör till dessa. Vi har funnits på marknaden i över 20 år. Vår målsättning är att sätta kunden i centrum och erbjuda produkter rörande pooler, spabad pooltillbehör och spabadstillbehör av högsta kvalitet. Våra samarbetspartners är marknadsledande tillverkare och vi tillhandahåller deras produkter till de bästa priserna.

Poolkemisten har ett stort sortiment inom reservdelar och PVC  till alla slags pooler och spabad till de absolut bästa priserna. Våra produkter är alltid noggrant utvalda och testade för högsta kvalitet och driftsäkerhet. Inom våra spabad och spabadstillbehör är vi alltid noga med att kvalitet och att uppnå så låga driftskostnader som möjligt. Våra spabadskemikalier och poolkemikalier är noga utvalda för att minimera framtida problem med vattenkvalitet och slitage.

ompoolk

Kontakta oss gärna vid frågor

Kontakta oss

Topplocksgatan 9B
212 41 Mamlö
info@poolkemisten.se

Telefon

Malmö 040-49 49 94

E-post

Sociala Medier

Våra butiker

Vi arbetar främst mot regionerna: Skåne, Blekinge, Småland och Göteborg, men även hela Sverige.

När det gäller grävning, installation, montering, stensättning, trädäck och skjuttak/pooltak med mera. Vi kan hjälpa till med rekommendationer av entreprenörer som har byggt eller installerat pooler och spabad till våra kunder tidigare, med många nöjda kunder och referenser.

För service av pool och spa har vi även där samarbetspartners som kan hjälpa er med allt mellan vatten och maskineri, nu även i Göteborg och omnejd. Vi innehar godkänd F-skattsedel.

Våra samarbetspartners