Poolkemisten

Startades 1983

Poolkemisten är företaget som säljer pooler, spabad och tillbehör till dessa. Vi har funnits på marknaden i över 20 år. Vår målsättning är att sätta kunden i centrum och erbjuda produkter rörande pooler, spabad pooltillbehör och spabads tillbehör till den högsta kvalitén som är möjlig från marknadsledande tillverkare till de bästa priserna.

Poolkemisten är Sveriges första officiella Astralpool partner och kan erbjuda hela Astralpools sortiment av alla slags pooler pooltillbehör till dem bästa priserna. Våra produkter är alltid noggrant utvalda och testade för högsta kvalitet och driftsäkerhet. Inom våra spabad och spabads tillbehör är vi alltid noga med kvalitet och att uppnå så låga driftskostnader som möjligt. Våra spabads kemikalier och pool kemikalier är noga utvalda för att minimera framtida problem med vatten kvalitet och slitage.

ompoolk

Kontakta oss gärna vid frågor

Kontakta oss

Topplocksgatan 9B
212 41 Mamlö
info@poolkemisten.se

Telefon

Malmö 040-49 49 94

E-post

Sociala Medier

Våra butiker

Vi arbetar främst mot regionerna: Skåne, Blekinge, Småland och Göteborg, men även hela Sverige.

När det gäller grävning, installation, montering, stensättning, trädäck och skjuttak/pooltak med mera. Vi kan hjälpa till med rekommendationer av entreprenörer som har byggt eller installerat pooler och spabad till våra kunder tidigare, med många nöjda kunder och referenser.

För service av pool och spa har vi även där samarbetspartners som kan hjälpa er med allt mellan vatten och maskineri, nu även i Göteborg och omnejd. Vi innehar godkänd F-skattsedel.

Våra samarbetets

Partners