Nyheter

Tack alla härliga kunder för ett fantastiskt 2019!
Nu stänger vi butiken för i år och tar helgledigt och laddar för 2020.

Behöver ni komma i kontakt med oss så finns vi fortfarande på info@poolkemisten.se. Vi svarar kanske inte samma dag men återkommer till er via mail eller telefon för att hjälpa er så fort vi har möjlighet.
... Se flerSe mindre

Titta på Facebook

Tänk på att butiken stänger över jul- och nyårshelgerna, 15/12-7/1.
Passa på och fynda julklappar innan dess. Vi har allt från träningsredskap för att kunna hålla kommande nyårslöften till fina plastglas för de som bara vill njuta riskfritt vid pool eller spa.
Vill ni fira in det nya året med bubbel i dubbel bemärkelse så har vi några spabad i butiken för omgående leverans till priser som inte kommer att erbjudas nästa år.
Välkomna in til butiken
Tis-Fre 1100-1800
Lör 1100-1600
Sön-Män Stängt
... Se flerSe mindre

Titta på Facebook

Nu har vi nya öppettider.
Tis-Fre 1100-1800
Lör 1100-1600
Sön-Mån Stängt

Även om vi har minskat öppettiderna så har vi ökat antal varor med kanonpris på. Passa på att fynda lagerförda varor till priser som inte kommer tillbaka.

Planera in era julklappsköp och beräkna ert behov av spa- och poolkemi i god tid då vi tar helgledigt from 15 december. Butiken håller stängt 15/12-19 tom 7/1-20.
... Se flerSe mindre

Titta på Facebook
Titta på Facebook

Nu kör vi kampanjpris på pooler och galna priser på spabad!
Missa inte chansen att spara pengar på ert pool- eller spabadsköp. Tänk er att kunna hoppa ner i en färdig pool när nästa sommar kommer med värme eller sjunka ner i ett varmt spabad när hösten anländer.
Skynda er in i butiken så ni slipper ni trängas i grannarnas pool nästa sommar 🏊‍♂️
... Se flerSe mindre

Titta på Facebook