Poolpaket – kompletta helhetslösningar

Välj poolpaket för smidiga installationer

I ett poolpaket ingår allt som du behöver för att installera och få igång din pool så att du kan börja använda den så snabbt som möjligt. Läs på om våra paketerbjudande och välj ett som passar dig. Hittar du inget som passar får du gärna kontakta oss så sätter vi ihop ett poolpaket som passar dina behov.

Här nedan hittar du några exempel på olika typer av poolpaket som kan vara värda att ta en extra titt på. Vi har givetvis även poolpaket för enklare pooltyper ovan mark och våra spabad. Kontakta oss gärna för att få mer information och rådgivning.

Thermopool med komplett poolpaket

Thermoblockpooler har en fantastisk värmeisolation och är mycket hållbara. Om du köper en thermoblockpool med en paketlösning som innehåller tak och värmepump kan du bada i poolen större delen av året. Poolens oslagbara isolering förlänger badsäsongen och håller nere uppvärmningskostnaderna.

Den här poolen är relativt enkel att bygga om man är händigt. Blocken sätts ihop för hand och fylls sedan med betong när stommen är färdig. Thermoblock och betong är håller bra och länge. Thermoblockpooler kan vara både nergrävda och ovan mark, så de kan till exempel placeras i en sluttning utan problem. Poolstorleken går att anpassa efter tomtens förutsättningar och dina önskemål.

Komplett poolpaket med tak och värmepump

Du måste såklart inte köpa en thermopool för att beställa ett energieffektivt poolpaket med tak och värmepump. Alla våra pooler och spabad kan beställas som kompletta poolpaket.

Tak eller poolskydd är ett bra sätta att skydda sig mot ofrivilliga bad och att smuts och skräp hamnar i poolen. Högre pooltak går att bada under när det regnar eller är blåsigt utan att du störs. Pooltak och poolskydd gör att värmen inte försvinner iväg utan håller sig i poolen.

Att ha en värmepump till sin pool är inte nödvändigt men det gör det trevligare att vistas i vattnet. Kalla och uppfriskande bad i all sin ära men de kan du faktiskt ta i havet. När du investerat i en pool är det skönt om den är varm.

Vi tar gärna fram ett komplett poolpaket med tak och med eller utan värmepump utifrån dina behov och önskemål. Även andra viktiga tillbehör som rengöringssystem, filter, belysning och trappa/stege kan ingå i paketet om du önskar. Genom att köpa allt på ett och samma ställe där allt levereras samtidigt så kan du spara mycket på ditt poolköp. Vi erbjuder även installation och service samt har goda kontakter med entreprenörer för grävning och markberedning.

Poolpaket glasfiber – ett enkelt val

Våra glasfiberpooler kommer färdiggjutna tillsammans med ett stort poolpaket som innehåller allt du behöver för installation samt belysning. Du kan beställa poolerna både med och utan pooltak. De har en vacker blå färg och är estetiskt tilltalande i sig, men det går även att köpa till liners för att göra poolen mer personlig.

Våra glasfiberpooler har en ingjuten trappa som gör det bekvämt att kliva ner i poolen. Att ha en trappa är bättre än stege ifall du har barn där hemma som håller på att lära sig dyka då de kan använda trappan som avsats. Heta sommardagar kan du och ditt sällskap slå er ner halvvägs i pooltrappan för att svalka av er lite lagom innan middagen.

Att montera en glasfiberpool är enkelt. Man kan sammanfatta det med att man gräver en lagom stor grop och isolerar den, sedan placerar man poolen på bottenplattan och fyller upp med sand och murbruk mellan poolkanten och markytan. Efter det är poolen på plats. Vidare behöver man hjälp av elektriker och andra hantverkare för att installationen skall bli komplett, men just själva monteringen är relativt rättfram.

Våra samarbetspartners