Från:
110900:-

Leia 3×6 m pool Klarplast

Leia 3x6m pooltak klarplast en skena

Pooltak yttermått 410x684x58cm
Pooltak innermått 368x676cm
Antal Sektioner 3st

Leia är ett lågt exklusivt pooltak som smälter väl in i din poolmiljö. Leia kan beställas med skenor på båda sidor eller med skena på endast ena sidan och hjul på andra sidan.

Trots den låga höjden, från endast 54 cm, går det utmärkt att simma under taket. Leia kan beställas med skjutdörr på valfri sida av största sektion.

Leia utrustas alltid med klarplast, 4 mm (PC) och har extra platta komfortskenor med en höjd på endast 12 mm. Leia har automatisk sektionslåsning med nyckel, så att pooltaket kan öppnas och stängas snabbt och smidigt.

SKJUTBART POOLTAK I FYRA STANDARDSTORLEKAR

Leia är utrustat med extra platta komfortskenor som är behagliga att gå på med en höjd på endast 12 mm. Leia har skjutdörr som kan monteras på valfri sida höger eller vänster).

Leia levereras i en box som byggsats, men kan också mot pristillägg levereras i färdigmonterade sektioner för ännu enklare installation. Med förlängningsskenor (rekommenderat tillval) kan du skjuta pooltaket förbi hela poolen. 

Gillar du pooltak ur standardserien Leia, men vill ha det i andra mått än de som är standard? Inga problem, med Leia som måttbeställd modell kan du få det som du vill ha det!Vill du ha mer information?


Vårt mål är att ha den bästa service och den bästa kvalitén till det bästa priset


Kontakta oss