Från:
63900:-

Pooltak Nova comfort 3×6 m normal takhöjd

Nova 3x6 m Comfort Pool kanalplast normal takhöjd

Pooltak Yttre Mått 358x624x84cm

Pooltak Inre Mått 320x620cm

Antal Sektioner 3st

Nova Comfort passar alla standardpooler, både med och utan poolsarg. Modellserien är mycket populär och uppfyller alla krav som man kan ställa på ett pooltak med elegant design och robust konstruktion. Nova Comfort-serien finns i elva standardstorlekar men kan också måttbeställas mot pristillägg.

SKJUTBART POOLTAK I ALUMINIUM ELLER ANTRACITGRÅ FÄRG

Nova Comfort-serien är vår exklusiva standardserie för pooltak med normal takhöjd, utrustad med automatisk sektionslåsning och extra platta komfortskenor. Nova Comfort finns i sju standardstorlekar och passar pooler både med och utan romersk trappa eller poolsarg.

Nova Comfort är Nordens mest sålda pooltak och uppfyller alla krav som man kan ställa på ett pooltak med elegant design och robust konstruktion. Nova Comfort är ett barnsäkert pooltak med lås och modellserien passar särskilt väl för dig som är ute efter ett lågt och stilrent pooltak som inte tar upp för stort utrymme i trädgården. Trots den låga höjden finns det gott om rum för dig att simma under taket.

Nova Comfort har automatisk sektionslåsning, vilket innebär att pooltaket kan öppnas ochstängas snabbt och smidigt, då sektionerna har en automatisk låsfunktion. Sektionerna är inte sammanhakade i varandra och pooltaket kan vara öppet t.ex. på mitten. När pooltaket är stängt är det barnsäkert och kan endast öppnas med nyckel. Nova Comfort är utrustat med extra platta komfortskenor som är behagliga att gå på med en höjd på endast 12 mm. Med förlängningsskenor (rekommenderat tillval) kan du skjuta pooltaket förbi hela poolen.  

Nova Comfort har som standard skjutdörr som kan  monteras på valfri sida (vänster ellerhöger). Nova Comfort har avtagbar front- och bakgavel förutom på Nova Comfort 5x10  m som har fasta gavlar. Nova Comfort-serien finns i sju standardstorlekar men kan också måttbeställas mot pristillägg. Nova Comfort är certifierat och godkänt enligt fransk säkerhets- och kvalitetsstandard, NF P90 309, och omfattas av 3 års materialgaranti.

Nova Comfort levereras i en box som byggsats, men kan också mot pristillägg levereras i färdigmonterade sektioner för ännu enklare installation. Med förlängningsskenor (rekommenderat tillval) kan du skjuta pooltaket förbi hela poolen.

Gillar du pooltak ur standardserien Nova Comfort, men vill ha det i andra mått än de som är standard? Inga problem, med Nova Comfort som måttbeställd modell kan du få det som du vill ha det!Vill du ha mer information?


Vårt mål är att ha den bästa service och den bästa kvalitén till det bästa priset


Kontakta oss