Från:
119900:-

Kebnekaise

Kebnekaise 6 PER

Via de ordentliga trappstegen tar man sig enkelt ner i detta spabad. Väl nere i det varma vattnet ska man bara välja om man vill slappna av i den sköna liggplatsen med massage
från topp till tå eller få en heltäckande ryggmassage i några av sittplatserna. Den ena hörnplatsen låter även alla spänningar i nacken försvinna genom jetstrålarna som bearbetar nackmusklarna ovanifrån.

Svenska sol spa

Svenska sol spa erbjuder flera olika modellserier för att var och en ska kunna hitta sin favorit när det gäller storleken på spabadet och antal/placering av sitt- eller liggplatser. Spabaden är utvecklade för en låg driftskostnad genom att de är utrustade med styrstystem och värmare från Balboa, världsledande inom spavärlden. Isoleringen är konstruerad för att klara av våra kalla vintrar i Sverige, alla spabad från Svenska sol spa levereras med ett tjockt termolock för att undvika onödig energiåtgång för att hålla vattnet varmt. LED-belysning och högtalare är standard i alla modellserier.Vill du ha mer information?


Vårt mål är att ha den bästa service och den bästa kvalitén till det bästa priset


Kontakta oss