Från:
165900:-

Signature Self-Cleaning 455

Ett självrengörande spabad med plats för upp till 4 personer.

Self-Cleaning 455: Högkvalitativt självrengörande spabad med plats för 4 personer. Inklusive en bekväm liggplats, är detta spabad perfekt för par och mindre familjer som söker lyx och avkoppling. Upplev bekvämligheten med ett självrengörande spabad som garanterar kristallklart vatten.

Specifikationer:

Antal platser: 4 st (1 liggplats)
Mått: 203 x 203 x 93 cm
Vattenvolym: 1039 L
Massagemunstycken: 33 st

Self-Cleaning-seriens spabad erbjuder ett avancerat reningssystem som inte bara rensar ytan utan även 100% av vattnet genom att ta bort tyngre partiklar som sand och smuts från botten. Med Self-Cleaning-modellerna renas yta, botten och allt däremellan effektivt. Filtrationscykeln på 15 minuter innebär att 100% av vattnet passerar genom filtret, vilket garanterar kristallklart vatten. Luta dig tillbaka och låt självrengöringen göra jobbet.

Hydropools spabad är av högsta kvalitet och är isolerade för nordiskt klimat. Self-Cleaning-serien fokuserar extra på massage, komfort och effektiv rengöring. Detta är spabadet för dig som vill ha ett premiumbad utan att behöva tänka på underhåll.Vill du ha mer information?


Vårt mål är att ha den bästa service och den bästa kvalitén till det bästa priset


Kontakta oss