Från:
239899:-

Signature Self-Cleaning 799

Med rejäl plats för 7 personer inklusive två liggplatser och hela 60 stycken massagemunstycken är detta vårt största spabad.

Self-Cleaning-seriens spabad erbjuder ett avancerat reningssystem som rensar 100% av vattnet, inklusive tyngre partiklar som sand och smuts från botten. Dessa modeller renar både ytan och botten samt allt däremellan. Med en filtrationscykel på bara 15 minuter passerar 100% av vattnet genom filtret, vilket garanterar kristallklart vatten. Luta dig tillbaka och låt självrengöringen göra jobbet.

Hydropools spabad är av högsta kvalitet och anpassade för nordiskt klimat. Self-Cleaning-serien prioriterar massage, komfort och effektiv rengöring. Perfekt för dig som söker ett premiumspabad utan att behöva tänka på underhåll.

Specifikationer:

Antal platser: 6-8 st (2 liggplatser)
Mått: 229x 229 x 99 cm
Vattenvolym: 1385 L
Massagemunstycken: 67 st

Self-Cleaning 799 är ett självrengörande spabad för dig med höga kvalitetskrav. Med generös plats för 7 personer, inklusive två liggplatser och hela 60 massagemunstycken, är detta vårt största och mest lyxiga spabad. Upplev ultimat komfort och enkel underhåll med Self-Cleaning 799.Vill du ha mer information?


Vårt mål är att ha den bästa service och den bästa kvalitén till det bästa priset


Kontakta oss